Lyst og lunt soverom

Energieffektive løsninger for varme

Du kan spare både tid, strøm og miljø med gode løsninger for varme i din bolig. Vi utfører vedlikehold, service og montering av varmeanlegg.

I Norge har vi lange vintre, og det kan bli ganske kaldt når vinteren står på som verst. Da er det godt å ha gode løsninger for varme i boligen, som sørger for en behagelig temperatur året rundt. Vi har lang erfaring med ulike typer varmeanlegg og kan hjelpe deg med det du trenger for å få en effektiv og jevn varme i boligen din. Uansett om du har behov for vedlikehold, ønsker å bytte ut varmeanlegget eller har planer om å montere varmepumpe har vi kompetansen som kreves.


Les mer om varmepumper og varmeanlegg her.

 

Finn den løsningen som passer deg best

Leser du denne artikkelen fordi du planlegger å skaffe et nytt varmeanlegg til boligen? Vi kan hjelpe deg med å velge riktig. 


Hva med vannbåren gulvvarme? Da kan du gå barfot hjemme hele året, selv på kalde vinterkvelder. Med vannbåren gulvvarme sirkuleres varmt vann fra en varmekilde rundt i huset via rør i gulvet. Dette fører med seg en rekke fordeler! Du får blant annet mer plass i boligen din, fordi du ikke trenger annen oppvarming langs veggen eller på gulvet. I tillegg blir det mindre støv og et bedre inneklima. Med denne løsningen får du med andre ord høy komfort, og samtidig et lavere energibruk. Varmen kommer ofte fra varmepumper, som også er en effektiv og god varmeløsning.


Det finnes mange gode og effektive løsninger der ute. Send oss en henvendelse, så kommer vi gjerne med gode råd og veiledning.

 

Skap varme fra naturen

En varmepumpe er en god investering i din bolig. Med varmepumpe bruker du den energien som allerede finnes i naturen for å skape en jevn og fin oppvarming av boligen, noe som gjør dette til en energieffektiv og miljøvennlig oppvarmingsløsning. 


Varmepumpen har lang forventet levetid, opp til 20 år på utvalgte typer, forutsatt at den er riktig montert. Vi har lang erfaring med montering av varmepumper og hjelper deg gjerne. Med oss som leverandør og montør kan du være trygg på at din varmepumpe vil gi deg glede i mange år framover.

 

Vi hjelper deg med å finne riktig varmepumpe

Vi kan tilby varmepumper med luft-til-vann og væske-til-vann, som begge utnytter den energien som allerede finnes i naturen til å produsere varme. En luft-til-vann varmepumpe henter varme fra luften utenfor, og produserer både varmtvann og vannbåren varme til boligen. 


Væske-til-vann varmepumper blir også kalt bergvarmepumpe, jordvarmepumpe eller sjøvarmepumpe. Det er fordi de henter energi lagret i fjell, jord eller sjø. Energien brukes til å varme opp vann til vannbåren gulvvarme og radiatorer. Dette er ikke bare en miljøvennlig løsning, men også en effektiv måte å skape en behagelig temperatur i boligen, samtidig som du senker energikostnadene betraktelig. 

 

Robko AS samarbeider med solide leverandører av varmeanlegg

Vi har valgt å spesialisere oss på varmepumper fra leverandøren Thermia. Thermia har levert smarte løsninger innen varme og energi helt siden 1923, og er spesialister på effektive og miljøvennlige varmepumper som utnytter energi fra berg, sjø og luft for å produsere varme. Klikk her for å lese mer om Thermia.


Vi har også gode erfaringer fra vårt samarbeid med varmepumpeleverandøren Vaillant, som tilbyr et bredt spekter av effektive og miljøvennlige varmesystemer. Klikk her for å lese mer om Vaillant.

 

Støtteordninger for miljø- og energibesparende tiltak

Visste du at du kan få opptil 10 000 kr i støtte, dersom du velger væske-til-vann varmepumpe? Det skal lønne seg å velge energieffektive løsninger til boligen, både for lommeboka og for miljøet. Derfor finnes det en rekke støtteordninger for deg som velger miljø- og energibesparende oppvarming.


Les mer om støtteordninger for energitiltak på Enova.no.

 

På tide med en oppgradering?

Fra 1.januar 2020 er det ikke lenger lov å fyre med fossil olje. Det betyr at hvis du har en gammel oljekamin eller oljefyr i bruk, så må du finne nye løsninger for å varme opp boligen din. Heldigvis finnes det mange gode, effektive og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Vi hjelper deg gjerne med å fjerne gammel oljefyr og med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt hjem. 

 

Ta kontakt med oss i dag

Vi stiller med lang erfaring, høy kompetanse og trivelige ansatte som gjerne hjelper deg med å finne gode løsninger for din bolig. 

Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890, så hjelper vi deg med å finne varmen!