Rørleggerservice

Ingen rør- eller VVS-installasjoner er laget for å vare evig. Derfor er rørleggerservice noe som vil være nødvendig i alle bygg på et tidspunkt. Vi utfører alt innen rørleggerservice, som reparasjoner, spyling og vedlikeholdsoppdrag, for privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier i Oslo og omegn. Våre håndverkere har høy faglig kompetanse, og kan både utføre selve utbedringen og komme med råd om løsninger som vil fungere godt hos deg.


For oss er det aller viktigste at du er fornøyd med jobben vi utfører. Du kan alltid forvente at vi møter opp og utfører arbeidet til avtalt tid, til den prisen vi har blitt enige om. 

 

La en fagperson håndtere rørinstallasjonene

Alt som har å gjøre med vann og våtrom burde håndteres av fagpersoner med nødvendig kompetanse og godkjenninger. Vi utfører alt av oppgaver som går inn under vårt fagfelt, og sørger for kvalitetsmessig utførelse og korrekt dokumentasjon i etterkant. Eksempler på arbeid vi utfører er:

Har du fått utført en VVS-inspeksjon kan vi gi deg tilbud på og utføre nødvendige utbedringer. For deg som er opptatt av forutsigbarhet tilbyr vi rammeavtaler for sameier, borettslag og bedrifter og serviceavtale på varmeanlegg.

 

Rask levering av produkter til våtrom

Gjennom vårt brede kontaktnettverk kan vi levere produkter og utstyr til våtrom fra de fleste merker og leverandører. Vi har ikke noe eget lager, men fokuserer heller på god logistikk og bestillingsrutiner. Dette sikrer kundene våre tilgang til et enormt varesortiment, uten unødvendig leveringstid som forsinker prosjektet. Så lenge varen er lagerført hos leverandør kan vi som regel skaffe den i løpet av 1-2 arbeidsdager. For varer som ikke er inne på lager må det beregnes noe ekstra tid.

 

Har du behov for en dyktig rørlegger?

Enten du har en kran som drypper eller skal totalrehabilitere baderommet, er vi klare til å hjelpe. Vi tar på oss små og store oppdrag, og koordinerer gjerne håndverkere innenfor andre fagfelt ved behov. Ønsker du et tilbud på rørleggerservice? Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890.