Karl Sigurd Berge i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

Godt vedlikehold og trygghet med rammeavtale

Vi tilbyr gunstige rammeavtaler for de fleste håndverkertjenester. Få kontroll og unngå uforutsette utgifter.

Sitter du i styret for borettslaget, sameiet eller i en bedrift? Noen ganger skjer det at man har behov for rørleggertjenester eller vedlikehold i bygget. Uten faglig kompetanse kan det være vanskelig å vite hva som må gjøres, hvor lang tid det kommer til å ta og hvor mye det kommer til å koste. Med en rammeavtale fra oss vil vi stille med den kompetansen som trengs for å ta hensiktsmessige og smarte valg når det gjelder vedlikehold, kontroll, forebygging og rehabilitering. 


Vi tilbyr gunstige rammeavtaler for sameier, borettslag og bygg med jevnlig behov for håndverkertjenester. Avtalen inkluderer alle tjenester som vi leverer selv, eller via våre samarbeidspartnere. Med rammeavtale hos oss vil du få: 

 • 10% rabatt på timepris og materiell
 • Gratis årlig VVS-inspeksjon
 • Prioritet på fremmøte

 

Vi stiller med kunnskap og kompetanse

De fleste borettslag og sameier har tidvis behov for rørlegger- og håndverkstjenester i større eller mindre grad. I mange tilfeller har ikke de som sitter i styret den bakgrunnen og kompetansen som trengs for å forutse og planlegge vedlikehold og oppussing av bygget. Det er med andre ord mange fordeler med å ha en profesjonell aktør med på laget når beslutninger skal tas!


Vi kommer gjerne med faglige innspill knyttet til både vedlikeholdsplan og vedlikeholdsbudsjett. Dette sørger for at du får bedre kontroll over utgiftene og større forutsigbarhet når det kommer til arbeidet som skal utføres.

 

Med fokus på god kommunikasjon

Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyd med den jobben vi utfører. Av erfaring vet vi at god kommunikasjon er nøkkelen til et godt resultat. Derfor vil våre kunder alltid ha personlig kontakt med utøvende rørlegger, slik at det ikke skjer noen misforståelser underveis i arbeidet. Som en bonus kan vi legge til at alle våre medarbeidere er hyggelige fagfolk som alltid setter kunden først!

 

Det lønner seg å være føre var!

Å vente for lenge med å utføre kontroll og vedlikehold kan fort bli unødvendig dyrt. Noen ender opp med å måtte ta opp et dyrt lån for å kunne fikse feil eller realisere planer. Vi kan bistå med gode forslag som vil senke utgiftene og gi god oversikt over hva som må gjøres. Med jevnlig vedlikehold unngår du uforutsette utgifter, samtidig som du får mulighet til å planlegge videre drift. Dette sikrer et velfungerende system for alle involverte

 

Vi tilbyr alt av håndverkertjenester

Robko AS kan bistå med det du måtte ønske av håndverkertjenester. Våre hyggelige medarbeidere har lang erfaring innen rørleggertjenester, varmeanlegg, service- og vedlikehold, og rehabilitering av boliger og våtrom. Vi har også mange samarbeidspartnere med på laget, som vi kontakter dersom det skulle være behov for tjenester utover det vi er best på. Vi kan bistå med blant annet:

 • rørlegging
 • riving
 • graving
 • tømrerarbeid
 • mur- og flisarbeid
 • elektrikerarbeid
 • malerarbeid 
   

Ta kontakt med oss for en gunstig avtale

Med Robko AS på laget skal du være trygg på at vi kommer til avtalt tid, at arbeid og produkter leveres som avtalt, og at arbeidet er godt håndverk utført etter gjeldende regler og bestemmelser. Vårt mål er å alltid kunne se oss tilbake og være stolt av det arbeidet vi har utført. Av erfaring vet vi at dette også skaper fornøyde kunder!


Ønsker du å starte en rammeavtale med oss? Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890.