Moderne baderom levert av Robko AS

Total rehabilitering av boliger og våtrom

Skal du pusse opp boligen? Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra idè til fullført prosjekt.

Har du en gammel bolig med behov for rehabilitering? Å totalrenovere en bolig er et stort og omfattende prosjekt. Det krever god planlegging og god kommunikasjon med flinke fagfolk som vet hva de driver med. Men det er heldigvis ikke bare slitsomt. Ved å renovere boligen har du muligheten til å skape akkurat det hjemmet som du ønsker, og som vil gi glede til deg og din familie i mange år framover. Vi i Robko AS hjelper deg gjerne med å oppfylle boligdrømmen din!


Trenger du inspirasjon? Klikk her for å komme til flere kataloger med gode løsninger og produkter for bad, VVS og varme.

 

Vi tar hele jobben

Våre flinke medarbeidere har lang erfaring med total rehabilitering av både boliger og våtrom. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idè til ferdig resultat.

Les mer om tjenesten her: total rehabilitering av bolig og våtrom.

 

Skap ditt eget drømmehjem

Å utføre store renoveringsprosjekter er en spennende utfordring, med mye glede og stor fortjeneste når alt går som det skal. Det er nå du har muligheten til å lage et hjem som passer helt perfekt for deg og dine. Et hjem med praktiske og smarte løsninger som gjør hverdagen bedre. Vi tar oss gjerne av både prosjektstyring og prosjektledelse, og sørger for at hele prosessen går slik den skal. Vårt mål er å utføre arbeid som vi kan være stolt av, og av erfaring vet vi at dette også skaper fornøyde kunder!


Les mer om prosjektstyring og prosjektledelse her.

 

Trygge og flinke samarbeidspartnere

Vi har egne samarbeidspartnere som vi kontakter ved behov. Mange av disse har vi jobbet sammen med siden firmaet ble etablert i 2011. Derfor vet vi at det er flinke fagfolk med høy kunnskap og bred erfaring innenfor sine felt, som vi samarbeider med gang på gang. Som kunde hos oss skal du være trygg på at du har valgt en seriøs aktør som sørger for at arbeidet blir gjennomført til riktig tid og at resultatet blir som forventet.

 

Kvalitet til riktig tid og pris

Robko AS er en autorisert rørleggerbedrift, som alltid utfører arbeidet i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi tar stolthet i å kunne levere trygge og solide tjenester med høy kvalitet på utførelse og til avtalt tid. Hos oss står kunden i fokus, og vi legger stor vekt på god kommunikasjon og personlig kontakt mellom kunde og utførende rørlegger.

Planlegger du å totalrenovere boligen din eller oppgradere badet?
Vi hjelper deg gjerne. Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890, så tar vi raskt kontakt med deg. 


Vi kan også bidra med rådgivning, generelle rørleggertjenester og vedlikehold. Ingen jobber er for små. Har du en kran som må byttes ut eller ønsker å montere en ny dusj? Vi tar jobben!