OM OSS

Rørlegger og Bolig Konsulenten AS leverer et bredt spekter av håndverkertjenester til privat- og bedriftsmarkedet via egne ansatte og utvalgte samarbeidspartnere for andre håndverksfag.

 

RØRLEGGER SØKES - ØNSKER DU NYE UTFORDRINGER?
Vi er en servicerørleggerbedrift med varierte arbeidsoppgaver og svært godt miljø!

Vår oppdragsmengde og kundemasse øker, og vi trenger derfor flere dyktige rørleggere.
Ønsker du nye utfordringer med mulighet for å utvikle deg videre samtidig som du er kvalitetsbevisst, og liker å gi det "lille ekstra" for våre kunder.
Da er du rett person til å bli med på "vårt lag".

Vi kan tilby en helt unik dynamisk lønnsmodell med svært gode betingelser!

Ta kontakt på tlf. 957 00 890 eller
Epost: post@robko.no for mer informasjon.

 

Vi utfører både små og store oppdrag i Oslo og omegn

Robko AS er en servicerørleggerbedrift som utfører det meste innen rørleggerarbeid i Oslo og omegn. Selskapet ble startet av Karl Sigurd Berge i 2011. Siden den gang har vi levert våre tjenester med et mål om å være en kunnskapsrik og innovativ bedrift, som alltid gjør sitt ytterste for at kundene skal bli tilfreds. Målsetningen skal vi nå ved å være organisert som et lag bestående av unike lagspillere, som alle gjør sitt ytterste for å «spille hverandre gode».


Kundene våre er privatpersoner, entreprenører, borettslag og sameier, offentlige bygg og næringsbygg. Vi har erfaring med både nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og stiller like gjerne som underentreprenør på rørleggerarbeid som totalentreprenør med ansvar for koordinering av hele prosjekter. Les mer om våre tjenester her.

 

Kundene er vår viktigste ressurs

Kundetilfredshet og yrkesstolthet er våre fremste verdier, og vi liker å si at det vi tilbyr er en totalopplevelse. Vi er opptatt av å levere godt håndverk i henhold til fagtekniske bestemmelser, som vi selv kan være stolte av når jobben er utført. Samtidig er vi en servicebedrift som vektlegger god kommunikasjon med kundene, og kommer gjerne med råd og forslag om gode løsninger. Velger du oss til ditt oppdrag kan du stole på at vi møter opp som avtalt, og leverer innenfor avtalte rammer for tid og kostnader. 


Siden vi startet opp har vi ferdigstilt prosjekter for utallige fornøyde kunder. Ingenting gleder oss mer enn når de gir oss gode tilbakemeldinger eller anbefaler oss videre til folk de kjenner. Les uttalelser fra noen av våre fornøyde kunder her

 

Stolt lærebedrift

Vi er godkjent som lærebedrift, og forsøker til enhver tid å ha en lærling inne hos oss. Dette er en fin måte å gi tilbake til bransjen vår på, og vi er stolte av å få bidra til å lære opp nye dyktige rørleggere. 


Vi er også mesterbedrift og medlem av VVS Fagmann. Dette er et ekstra kvalitetsstempel overfor kundene våre – som skal vite at de ved å velge Robko AS får en dyktig og profesjonell aktør som strekker seg langt for at de skal bli fornøyd. Har du et oppdrag du vil diskutere med oss? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale!

 

KARL SIGURD BERGE

Daglig leder og Rørleggermester
Tlf: 957 00 890
Epost: karl@robko.no

Etablerte Rørlegger og Bolig Konsulenten AS i 2011.

Tidligere jobberfaring er fra stillinger som offiser og overingeniør i Forsvaret, som prosjektleder og avdelingsleder i Alcatel og Tele2 og som rørleggerlærling, rørlegger og salgssjef i Rørleggersentralen AS.

AMUND SANDBU


Rørlegger


Tlf: 957 00 890

Epost: post@robko.no


Ansatt i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS fom. 2018.

MARCUS FREDRIKSEN

 

Rørlegger

 

Tlf: 957 00 890

Epost: post@robko.no

 

Ansatt i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS fom. 2019.

JAN OLSEN

 

Salgssjef

 

Tlf: 957 00 890

Epost: jan@robko.no

 

Ansatt i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS fom. 2021.

Nadzhi Aliev

 

Lærling

 

Tlf: 957 00 890

Epost: post@robko.no

 

Ansatt i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS fom. 2021.

Truls Bettum

 

Rørlegger - Faglig leder

 

Tlf: 957 00 890

Epost: post@robko.no

 

Ansatt i Rørlegger og Bolig Konsulenten AS fom. 2022.