Rammeavtale for håndverkertjenester

Ethvert bygg vil ha behov for både rørlegger- og håndverkertjenester med jevne mellomrom, enten det er kontroll, vedlikehold eller reparasjoner og utskiftninger. Vi tilbyr rammeavtaler til sameier, borettslag og bedrifter med jevnlig behov for håndverkertjenester. Rammeavtalen inkluderer alle håndverkertjenester som vi leverer selv, eller via våre samarbeidspartnere.


Les mer: Full kontroll med rammeavtale

 

Få en profesjonell aktør med på laget

Ofte ser vi at de som skal ta avgjørelser knyttet til bygg og vedlikehold ikke har kompetansen som trengs for å kunne ta hensiktsmessige valg og planlegge godt framover. Vi blir gjerne med på laget! Vi stiller med vår faglige kompetanse og kunnskap, og hjelper dere med å opprettholde et velfungerende og vedlikeholdt bygg.


Vi hjelper dere gjerne med å lage en vedlikeholdsplan og et vedlikeholdsbudsjett for bygget, slik at dere får kontroll på utgifter og større forutsigbarhet. Da unngår dere uforutsette utgifter, samtidig som det blir enklere å planlegge og utføre eventuelle oppgraderinger.

 

Gunstige fordeler og priser med rammeavtale

Det skal lønne seg å inngå en rammeavtale med oss! Vi setter stor pris på kundene våre, spesielt de som kommer tilbake til oss, gang på gang. Med rammeavtale hos oss i Robko AS får du derfor:

  • 10% rabatt på timepris og materiell
  • Gratis årlig VVS-inspeksjon
  • Prioritert oppmøte
  • Kompetanse, faglig innsikt og veiledning

 

Har du noen spørsmål om rammeavtale?

Eller kanskje du allerede har bestemt deg, og ønsker å inngå en rammeavtale med oss? Send en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890. Vi svarer deg gjerne på det du måtte lure på!